Litt lengre om den ikke veldig lange kvinnen bak

treats

Treats bygger i bunn og grunn på tanken, og ønsket, om åleve sunt, men leve godt.

For meg begynte denne reisen da jeg i begynnelsen av tyveårene endret mitt perspektiv på sunn mat. Jeg gikk fra åfokusere påkalorier og fettinnhold til åfokusere på åspise en ren, økologisk diett uten korn og raffinert sukker. Jeg gikk fra åvære livredd for fett til åputte smør i kaffen. Det er helt sant. Og det som ogsåer sant, er at jeg aldri hadde følt meg såbra, og aldri hadde kunnet nyte såmye god mat med sågod samvittighet som det jeg begynte ågjøre da.

Men jeg er jo sta, og selv om jeg merket hvor mye bedre jeg fikk det med det nye kostholdet, ville jeg ikke akseptere at det ogsåbetydde at jeg aldri mer skulle spise en saftig kake, en deilig dessert, klissete godteri eller herlige, varme bakelser. På bakgrunn av dette begynte jeg å utforske verdenen av alternative søtsaker og vips så var  ideen bak Treats ble unnfanget.

Fra åvære noe jeg gjorde for åtilfredstille mine egne behov, ble det til en større interesse og hobby. Ernæring og matlagning har alltid vært veldig store lidenskaper for meg, og her fant jeg en perfekt måte åfåstimulert de begge på.

Som mye her i livet førte en rekke «tilfeldigheter», og støtte fra mennesker rundt meg, til at Treats Bakery ble til. Med ett ønske om å påvirke positivt og inspirere menneskene og miljøet rundt meg, håper jeg at Treats kan gjøre det åvelge sunt litt enklere. Å spise bra mat skal være enkelt, og det skal smake godt. Hvis jeg skulle slengt inn et slagord her, og det skal jeg, hadde det vært;

«No tricks, only treats!»