Treats bygger i bunn og grunn på tanken, og ønsket, om  å leve ett sunt liv fult av nytelse.

For meg begynte denne reisen da jeg i begynnelsen av tyveårene endret mitt perspektiv på sunn mat. Jeg gikk fra å fokusere på kalorier og fettinnhold til å fokusere på å  spise en ren, økologisk diett uten korn og raffinert sukker. Jeg gikk fra å være livredd for fett til å putte smør i kaffen. Aldri hadde jeg følt meg så bra, og aldri hadde jeg nytt så mye god mat med så god samvittighet som det jeg gjordet da.

Men jeg er jo sta, og selv om jeg merket hvor mye bedre jeg fikk det med det nye kostholdet, ville jeg ikke akseptere at det også betydde at jeg aldri mer skulle spise en saftig kake, en deilig dessert, klissete godteri eller herlige, varme bakelser. På bakgrunn av dette begynte jeg å utforske verdenen av alternative søtsaker og vips så var  ideen bak Treats unnfanget.

Fra å være noe jeg gjorde for å tilfredstille mine egne behov, ble det til en større interesse og hobby. Ernæring og matlagning har alltid vært veldig store lidenskaper for meg, og her fant jeg en perfekt måte å få stimulert de begge på.

Som mye her i livet førte en rekke «tilfeldigheter», og støtte fra mennesker rundt meg, til at Treats Bakery ble til. Med ett ønske om å påvirke positivt og inspirere menneskene og miljøet rundt meg, håper jeg at Treats kan gjøre det å velge sunt litt lettere. Å spise bra mat skal være enkelt, og det skal smake godt. Hvis jeg skulle slengt inn et slagord her, og det skal jeg, hadde det vært;

«No tricks, only treats!»

Litt lengre om den ikke veldig lange kvinnen bak

treats